Oktay Ustanın Paçanga Böreği Tarifi
Malzemeler :
3 yufka
Pastırma
Kaşar
Toz kırımızı biber
1 yumurta beyazı
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Hazırlanışı :
Paçanga böreği için 3 adet yufkayı üçgen olarak kesin.Kaşar peyniri rendeleyin.1 adet yumurtanın akını ve sarısını ayırın.
Yufkaların üzerine ilk önce 1 dilim psatırma üzerine kaşar peynir rendesi üzerine kırmızı pulbiber serpin.
Daha sonra rolu yapıp ucunu yumurta akına batırp sarın.Sıvıyağda paçanga böreğini kızartın.
Afiyet olsun
3 yufka
Pastırma
Kaşar
Toz kırımızı biber
1 yumurta beyazı
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Hazırlanışı :
Paçanga böreği için 3 adet yufkayı üçgen olarak kesin.Kaşar peyniri rendeleyin.1 adet yumurtanın akını ve sarısını ayırın.
Yufkaların üzerine ilk önce 1 dilim psatırma üzerine kaşar peynir rendesi üzerine kırmızı pulbiber serpin.
Daha sonra rolu yapıp ucunu yumurta akına batırp sarın.Sıvıyağda paçanga böreğini kızartın.
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder